top of page

social

ACTIVITATS SOCIALS I PARTICIPACIÓ
CIUTADANA
 REUNIONS

  El centre cívic disposa de sales per poder

facilitar  les trobades o reunions a grups o associacions

GIMNÀS FIDNESS

El gimnàs és una sala amb màquines i accessoris per a practicar l'exercici físic, cardiovascular, aeròbic i anaeròbic que estan a Olost des de la legislatura passada gràcies a les gestions de l’antic regidor Sr. Oscar Pitarch. Disposa de 2 cintes per córrer, 1 màquina de rems, 1 bicicleta estàtica 2 bicicles spining, màquina el·líptica , màquines de multi-exercici amb peses, espitlleres, pilotes medicinals, mancorines petites, corretges TRX, fitballs i diversos recursos per enfortir, flexibilitzar , perdre massa corporal i fer salut.

La gestió i funcionament del gimnàs corre a càrrec del Club Excursionista Via Fora a qui cal a adreçar-se per tal de poder accedir al gimnàs. Ho podeu fer a través a la web d'aquesta entitat.(ceviafora.com)

El horaris del Gimnàs son de dilluns a divendres de 16 a 21h i els dissabtes i diumenges de 10 a 14h.

CLASSES
EN PETITS
GRUPS
INTERCANVI CONEIXEMENTS

 

Els “xics” (xarxa de coneixements i experiències) són una experiència anàloga a la dels bancs del temps només que en lloc d'intercanviar hores per serveis la moneda d'intercanvi en aquesta xarxa és el coneixement.

Aquesta modalitat adaptada del Banc del temps es d'origen nord-americà i es va posar en funcionament per primera vegada a Europa a començaments dels anys setanta a França; a Catalunya va arribar l'any 1988.

L'objectiu principal d'aquesta pràctica és incentivar el bon veïnatge i fomentar entre la població valors com la solidaritat, la cooperació i la participació.

 

 

PROJECTE

Intercanvi de coneixements i experiències

 

Des de el centre cívic pensem que seria interessant crear i fomentar una xarxa d'aquest tipus perquè respon als objectius del centre i es treballaria en els valors abans esmentats.

Per superar els obstacles que inevitablement es presentaran durant la seva implantació creiem que s'hauria d'adaptar al tarannà / idiosincràsia del nostre poble, dirigir-la a sectors de públic específics i buscar temes atractius per a ells.

 

Des de el centre cívic pensem que es podria treballar sota aquestes premisses:

 

1.-Organitzar propostes concretes per a públic específics.

2.-Gestionar les inscripcions i garantir la participació.

3.-Difondre l'activitat de forma general i amb invitacions personalitzades a les xarxes socials on s'hauria de crear presència activa.

4.-Buscar un nom i crear una imatge gràfica.

5.-També s’hauria d’unificar dia i lloc de trobada per a les sessions tot i que sempre s'hauria d'adaptar a les necessitats del públic.

6.-Garantir la continuïtat buscant propostes i col·laboradors que vulguin transmetre els seus coneixements i experiències d’una forma desinteressada.

7.-Pensar en algun tipus d'obsequi per als “ensenyants”.

8.-Avaluar anualment el resultat de l’experiència. A mida que coneguem la resposta del públic podrem valorar idoneïtat de la proposta i com funciona entre la població.

bottom of page