top of page

Aquests clubs són un espai per compartir, intercanviar i exposar idees sobre les obres llegides

Clubs de Lectura

 

Club de Lectura Casal. El club de Lectura Casal , fou creat per la Biblioteca amb el suport del Casal dels Avis, a l'any 1999. El primer llibre que es va llegir fou  Els ponts de Madison County de Robert James Waller. Es va iniciar el club de lectura amb 10 lectores, actualment hi han 30 lectories inscrites. Es reuníem un cop el mes de setembre a juny, a la biblioteca, en horari de tarda de 4 a 5h  en dia laborable.  Els llibres  els proporciona la Xarxa de Biblioteques de la Diputació mitjançant el Bibliobús Tagamanent. El club va deixar  d'existir al 2019, quedant aplegat en el Club de lectura Olost

 

Club de Lectura Fonda. El club de lectura Fonda fou creat al 2009. El primer llibre que es va llegir va ser 1984 de Georges Orwell.

Ens reuníem un cop al mes de setembre a juny , sempre en divendres i en horari de nit de 10 a 12h, a la Fonda Sala d'Olost. Participàvem en el Superclub BXL i en d'altres propostes si s'esqueien.

Va desaparèixer al 2016 degut al nombre de participants i va passar a ser Club de lectura d'Olost  

Club de Lectura  d'Olost. El club de lectura d'Olost té actualment 30 participants-. Ens reunim un cop el mes  al llarg d' onze mesos. Els llibre     ens els proporciona la Xarxa de Biblioteques de la Diputació a través del bibliobús Tagamanent

Si vols formar part del Club. Cal posar-se en contacte amb la Biblioteca, La biblioteca proporciona els llibres mitjançant la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.  Els lectors poden proposar llibres  A finals de mes es lliura el llibre juntament amb una guia i es queda per al cap d'un mes per parlar-ne. 

bottom of page