top of page
Club de Lectura

 

Club de Lectura Casal. El club de Lectura Casal , fou creat per la Biblioteca amb el suport del Casal dels Avis, a l'any 1999. El primer llibre que es va llegir fou Els ponts de Madison County de Robert James Waller. Actualment formen part del club 10 lectores. Es reuneixen un cop el mes  de setembre a  juny, a la biblioteca, en horari de tarda de 4 a 5h i en dia laborable.  Els llibres  els proporciona la Xarxa de Biblioteques de la Diputació mitjançant la Biblioteca Central Joan Triadú de Vic. Comptem amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Club de Lectura Fonda. El club de lectura Fonda fou creat al 2009. El primer llibre que es va llegir va ser 1984 de Georges Orwell.

Ens reunim un cop al mes de setembre a juny , sempre en divendres i en horari de nit de 10 a 12h, a la Fonda Sala d'Olost. Participem en el Superclub BXL. i en d'altres que se'ns proposi. 

 

 Si vols formar part del Club. Cal posar-se en contacte amb la Biblioteca, La biblioteca proporciona els llibres mitjancant la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.  Els lectors poden escollir els llibres. A finals de mes es lliura el llibre juntament amb una guia i es queda per al cap d'un mes per parlar-ne. 

Aquests clubs són un espai per compartir, intercanviar i exposar idees sobre les obres llegides

bottom of page